Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

De Boer: 'PSV favoriet voor landstitel'


31 juli 2012 - Ajax kroonde zich de afgelopen twee seizoenen kampioen in de Eredivisie. Toch ziet Frank de Boer zijn team komend seizoen niet als favoriet voor de eindzege in Nederland. Dat is volgens de oefenmeester toch echt PSV.

"Zij zijn de favoriet. Het ziet er erg goed uit bij hen", zegt De Boer in gesprek met NuSport over PSV. "Ze hebben bijna dezelfde ploeg en zich nog versterkt met onder anderen Luciano Narsingh. De druk ligt heel erg op hun schouders. Ze hebben zelf ook aangegeven dat ze kampioen moeten worden. Maar dat willen wij ook."

De Boer verwacht dat ook FC Twente weer een rol van betekenis gaat spelen in de Eredivisie. "Van FC Twente verwacht ik veel. Die hebben met Tadic eindelijk een vervanger voor Ruiz. Geweldige speler, die Tadic. Kan ik echt van genieten."

Tot slot sprak De Boer nog over Vurnon Anita die zich het afgelopen seizoen stormachtig heeft ontwikkeld als controleur op het middenveld. De Boer hoopt dan ook dat Anita aanblijft in Amsterdam ondanks belangstelling van Newcastle United. "Dat zeg ik niet omdat ik een Ajax-pet op heb. Hij gaat nu een heel seizoen controleur spelen waarschijnlijk. Ik denk dat hij daarna pas verder moet kijken. Newcastle is echt een reus, hoor! Fantastische supporters, fantastisch stadion. Alleen het technisch beleid moet beter."

"De Premier League is sowieso geweldig, het niveau, de sfeer. Het zou Vurnon geweldig veel ervaring opleveren en meer geld, maar wij spelen Champions League. Bij ons kan hij nog veel stappen maken", zo besloot De Boer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!