Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Twente moet kiezen tussen Bulykin en Castaignos


31 juli 2012 - FC Twente heeft Dmitry Bulykin dan eindelijk binnen. Het was enige tijd wachten op een werkvergunning van de Russische aanvaller. FC Twente zal voor de tweestrijd met Mlada Boleslav nu een keuze moeten maken tussen Bulykin en Castaignos.

Afgelopen vrijdag liep de inschrijving van de selectie voor de derde voorronde van de Europa League af. Hier mag woensdag (morgen) 1 wijziging plaatsvinden. FC Twente heeft de luxe dat het nu kan kiezen tussen Bulykin en Castaignos. Vermoedelijk wordt het de Russische aanvaller.

Castaignos kampt nog met de naweeen van een hamstringblessure en lijkt daarmee niet fit genoeg om het verschil te maken in de tweestrijd tegen de Tsjechen. Bulykin hield in de voorbereiding zijn conditie op peil en trainde ook al een aantal malen mee met de selectie van Steve McClaren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!