Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC en RKC praten over Martina


31 juli 2012 - Roda JC hoopt nog altijd op de komst van RKC Waalwijk-verdediger Cuco Martina. Onderhandelingen zijn inmiddels gaande. Daarmee zou de 22-jarige verdediger worden herenigd met trainer Ruub Brood. De verdediger liet de de clubleiding van RKC eerder al weten graag de overstap naar Roda JC te willen maken.

Martina heeft in Waalwijk nog een verbintenis tot de zomer van 2014. De verdediger ziet in Roda JC zowel sportief als financieel een stap omhoog in zijn loopbaan. Eerder trok Roda JC al Krizstian Nemeth aan die eveneens afgelopen seizoen actief was voor RKC Waalwijk. Hierop gaf RKC-trainer Erwin Koeman aan dat Roda JC en Brood achter meer spelers aasden.

'Een onzinverhaal, daar word ik wel een beetje moe van', aldus Brood in gesprek met Voetbal International. 'Németh was transfervrij, daar zaten zeven of acht clubs achteraan. Ik hoor steeds dat we ook Henrico Drost willen halen, maar daar is geen sprake van. Ik heb de boel goed achtergelaten bij RKC en heb het beste voor met die club. Maar je moet ook realistisch zijn, voor een speler als Martina is Roda JC gewoon een mooie volgende stap.'

RKC Waalwijk zou bereid zijn mee te werken aan een eventuele transfer. In de zoektocht naar opvolgers is RKC Waalwijk uitgekomen bij Muslu Nalbantoglu (28) en Jeroen Drost (25). Beide spelers zijn clubloos en krijgen tijdens een stageperiode kans zich te bewijzen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!