Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Tim Matavz weer welkom bij selectie


31 juli 2012 - Tim Matavz traint weer mee met de selectie van het eerste elftal. De afgelopen periode moest de Sloveense aanvaller op last van Dick Advocaat trainen en voetballen bij Jong PSV.

Tijdens het trainingskamp in Polen maakte Matavz geen beste indruk op Advocaat en de oefenmeester kondigde maatregelen aan. Matavz moest zich melden bij Jong PSV en voetbalde mee in oefenduels met Borussia Mönchengladbach Onder-23 (3-4) en Go Ahead Eagles (1-2). Matavz nam 3 treffers voor zijn rekening.

Vorig jaar zomer betaalde PSV nog miljoenen aan FC Groningen voor de Sloveense aanvaller. Matavz kon het afgelopen seizoen evenals een aantal van zijn teamgenoten niet imponeren. Toch legde PSV deze zomer een miljoenenbod naast zich neer. Het betekent dat de club nog toekomst ziet in de Sloveen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!