Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse legt Simon Cziommer vast


31 juli 2012 - Simon Cziommer keert terug op de Nederlandse velden. De middenvelder tekende een eenjarig contract bij Vitesse waar hij al enige tijd zijn conditie op peil hield. Cziommer speelde de afgelopen seizoenen in Oostenrijk voor Red Bull Salzburg.

De 31-jarige Cziommer speelde in Nederland eerder voor onder FC Twente, Roda JC, AZ en FC Utrecht. "Iets wat niet de bedoeling was, is toch de bedoeling geworden", aldus Cziommer in gesprek met Vitesse.nl. "Ik had bij mijn komst naar Vitesse echt geen verwachtingen. Ik kende alleen de trainer, Fred Rutten, en zoals ik al eerder aangaf wilde ik hier graag mijn conditie op peil houden. Ik begon mee te trainen en zag jongens als Nicky Hofs, Frank van der Struijk en Piet Velthuizen. Die kende ik natuurlijk nog van mijn eerdere tijd in de Eredivisie."

"Ik kan zeker wat toevoegen aan dit Vitesse, maar wil daar niet teveel over zeggen. Ik wil het laten zien en presteren." Afgelopen week zat Cziommer nog op de tribune voor het duel met Lokomotiv Plovdiv. "Ik heb een goed gevoel bij de jongens en de groep gekregen. Dat is ook één van de redenen om hier te komen voetballen. Vitesse heeft een goed elftal, de voorwaarden om te presteren zijn er, de club wil graag hogerop en met de trainer heb ik een prima klik. Ik heb er zin in."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!