Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

McClaren kiest voor Dmitry Bulykin


31 juli 2012 - Niet miljoenenaankoop Luc Castaignos maar de transfervrij aangetrokken Dmitry Bulykin is door FC Twente als laatste naam ingeschreven voor de Europa League-duels tegen Mlada Boleslav. De Rusissche aanvaller kreeg de voorkeur omdat hij fitter wordt geacht dan Luc Castaignos.

FC Twente moest afgelopen vrijdag de spelerslijst inleveren maar clubs hebben het recht nog een wijziging door te voeren op woensdag 1 augustus. De keuze is daarbij gevallen op Dmitry Bulykin. De Russische aanvaller moest de afgelopen weken wacht op een werkvergunning, vandaag kwam deze rond.

Het is de vraag of Steve McClaren ook direct met Dmitry Bulykin in de punt van de aanval begint of voor het eerste duel nog vasthoudt aan Glynor Plet. De boomlange aanvaller is al langer in training en speelde ook al een aantal wedstrijd. Bulykin trainde nog maar nauwelijks bij FC Twente.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!