Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord in 4-4-2 systeem tegen Dinamo Kiev


31 juli 2012 - Voor Feyenoord begint het seizoen vanavond officieel. De ploeg van Ronald Koeman speelt haar eerste wedstrijd in de derde voorronde van de Champions League op bezoek bij Dinamo Kiev.

Ronald Koeman bewees in zijn trainersloopbaan al meerdere malen met zijn teams een tegenstander tactisch te kunnen verrassen. Vandaag in Kiev wil Koeman dat doen met een 4-4-2 systeem. Een systeem dat in de voorbereiding werd uitgeprobeerd tegen FC Dordrecht. Het leverde een 1-5 overwinning op maar de tegenstander van vanavond is van een andere orde.

Opstelling Feyenoord: Mulder; Janmaat, De Vrij, Martins Indi, Nelom; Leerdam, Vormer, Clasie, Immers; Schaken en Cissé.

Opstelling Dinamo Kiev: Koval, Silva, Betao, Popov, Mikhalik, Veloso, Vukojevic, Yarmolenko, Kranjcar, Ninkovic en Brown.

Maak Dinamo Kiev - Feyenoord nog spannender door te wedden! Alle nieuwe leden ontvangen vandaag een bonus van maximaal 50 euro!

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!