Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC en Fejzullahu definitief van elkaar verlost


31 juli 2012 - NEC kan Erton Fejzullahu van de loonlijst schrappen. De aanvaller keerde in de voorbereiding terug naar een verhuurperiode maar vertrekt nu definitief uit Nijmegen. De Zweedse aanvaller gaat in eigen land aan de slag bij Djurgardens IF.

In Nijmegen had de aanvaller nog een contract tot volgend jaar zomer. Vermoedelijk laat NEC de aanvaller transfervrij terugkeren naar Zweden. NEC contracteerde de aanvaller in de zomer van 2009. Fejzullahu kwam in Nijmegen niet verder dan 37 duels voor NEC waarin hij 3 keer scoorde.

De afgelopen anderhalf jaar verhuurde NEC de aanvaller aan het Deense Randers FC en het Zweedse Mjällby IF. Nu verkast de 24-jarige aanvaller dus definitief naar de Zweedse competitie. In Stockholm lag voor Fejzullahu een vierjarig contract klaar.

Met het vertrek van Fejzullahu is er bij NEC ook meer ruimte om Glynor Plet op huurbasis van FC Twente over te nemen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!