Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Verlies met perspectief voor Feyenoord


31 juli 2012 - Feyenoord mag blijven hopen op de groepsfase van de Champions League. Vanavond werd op bezoek bij Dinamo Kiev met 2-1 verloren en daarmee is er nog van alles mogelijk volgende week in een kolkende Kuip met een hartstochtelijk Legioen.

David tegen Goliath, transfervrije spelers tegen miljoenen aankopen. Verschillende bespiegelingen werden de afgelopen periode gedaan. Feyenoord zou een bijzonder zware avond in Kiev tegemoet gaan. Dinamo Kiev inveseteerde deze zomer fors om eindelijk weer eens de titel in eigen land te kunnen winnen. Onder andere de Kroaat Krancjar (Tottenham Hotspur) en de Portugees Veloso (Genoa) werden aangetrokken.

Feyenoord kwam in de beginfase van het duel goed weg. Een voorzet werd door aanvoerder Stefan de Vrij bijna in eigen doel gegleden. Erwin Mulder hield met een katachtige reflex de bal buiten zijn goal. Daarna was het Feyenoord met een aantal mogelijkheden. Daryl Janmaat kwam een aantal malen gevaarlijk op en dwong Koval tot reddingen. Voor Feyenoord was het dan ook een tegenvaller dat Janmaat na een half uur spelen met een liesblessure het veld moest verlaten.

Na rust kwam Feyenoord al snel op een 0-1 voorsprong. Uit een voorzet van Lex Immers was het Ruben Schaken die de bal beheerst binnenschoot. Lang kon Feyenoord niet van haar voorsprong genieten. Zes minuten later was het al weer gelijk nadat doelman Erwin Mulder een bal stompte tegen de rug van Lex Immers. Hierop rolde de bal het doel van Feyenoord in. Dinamo Kiev rook bloed en bleef aanvallen.

Twintig minuten voor tijd was Brown slim uit de rug van Martins Indi gelopen en kon hij helemaal vrij de 2-1 binnenkoppen. In de fase na het doelpunt hield Erwin Mulder met een aantal reddingen Feyenoord op de been. Een schot van Brown spatte uiteen op de lat. Dinamo Kiev wint vanavond in het Olympisch Stadion van Kiev met 2-1. Volgende week dinsdag om 20.00 uur in De Kuip is de return.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!