Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Van Gaal stelt Kluivert aan als assistent


31 juli 2012 - Patrick Kluivert gaat bondscoach Louis van Gaal assisteren, dat meldt de KNVB vanavond. De 36-jarige Kluivert zal de functie van assistent bondscoach gaan combineren met die van trainer van Jong FC Twente.

"Ik vind het een eer dat de bondscoach mij heeft gevraagd", aldus Kluivert in een reactie op OnsOranje.nl. "Het is natuurlijk fantastisch om met Nederlands beste spelers te gaan werken. Dat ik zelf jarenlang bij Oranje heb gespeeld, kan daar alleen maar bij helpen." Sterker nog, Patrick Kluivert is topscorer aller tijden van Oranje.

Eerder werd al duidelijk dat Danny Blind de bondscoach zou gaan assisteren. Morgen maakt Louis van Gaal zijn eerste selectie van het Nederlands Elftal bekend. Medio augustus speelt Oranje een oefeninterland in en tegen BelgiŽ.


Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!