Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alex Pastoor hoopt op versterkingen


1 augustus 2012 - NEC-trainer Alex Pastoor is nog lang niet tevreden over zijn huidige selectie. Bij voorkeur zou hij in elke linie nog een versterking willen verwelkomen. NEC eindigde vorig seizoen knap op een achtste plaats in de Eredivisie.

"Ik wil er in iedere linie nog spelers bij hebben. Onze groep is nog te smal," aldus Pastoor, die op korte termijn Glynor Plet hoopt te verwelkomen als aanvalsleider, in gesprek met De Telegraaf. Plet moet worden gehuurd van FC Twente waar hij door de komst van Bulykin en Castaignos overbodig is geworden.

"We zijn bezig een wat andere manier van voetballen te implementeren, maar wel in het bekende 4-3-3. Dat komt natuurlijk vooral door het vertrek van Krisztian Vadocz en Lasse Schöne. Daar zijn Evander Sno en Geert Arend Roorda voor in de plaats gekomen. Totaal andere type voetballers. We hebben nu een middenveld dat meer rouleert en daarmee dynamischer is."

Pastoor kan nog niet zeggen of NEC er beter op is geworden en wat de doelstellingen komend seizoen zijn. Pastoor: "Het is belangrijk dat onze manier van voetballen duidelijk wordt voor de spelers. Daar begint het allemaal mee en daarom concentreer ik me daarop."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!