Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Simon Cziommer kan spelen tegen Anzhi


1 augustus 2012 - Vitesse kan donderdag in het duel met Anzhi al een beroep doen op Simon Cziommer. Net zoals FC Twente (Bulykin) maakt ook Vitesse gebruik om op woensdag nog een speler toe te voegen aan de Europese lijst voor de derde voorronde van de Europa League.

De Gelderlander meldt dat de 31-jarige Cziommer nu speelgerechtigd is voor het uitduel met Anzhi Makhachkala. Deze wedstrijd wordt donderdag in Moskou gespeeld omdat de UEFA niet veilig genoeg vind in Dagestan. Dat zal ook zijn weerslag hebben op de bezoekersaantallen.

Simon Cziommer tekende gisteren een eenjarig contract bij Vitesse. Cziommer zat zonder club nadat zijn aflopende verbintenis bij Red Bull Salzburg niet werd verlengd. Eerder kwam Cziommer in Nederland uit voor FC Twente, Roda JC, AZ en FC Utrecht.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!