Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Alexander Buttner wil duidelijkheid


1 augustus 2012 - Er staat een arbitragezaak op de rol tussen Alexander Buttner en Vitesse. Inzet is een terugkeer naar de selectie van het eerste elftal of een realistische vragaprijs van Vitesse voor de linksback. Buttner staat echter ook nog altijd open voor een verzoeningsgesprek om een arbitragezaak te voorkomen.

'We hebben al een tijd geen contact meer met Vitesse gehad,' zegt Alexander Bursac, de zaakwaarnemer van Büttner in gesprek met AD Sportwereld. 'Maar praten kan altijd.' Na het afketsen van de transfer naar de Engelse promovendus Southampton moest Buttner zich melden bij Jong Vitesse. De back eist nu een plek terug in de selectie omdat de beslissing hem naar de beloften terug te zetten geen sportieve was.

Liever nog zou Alexander Buttner van Vitesse te horen willen krijgen voor welk bedrag de linkspoot uit Arnhem mag vertrekken. Eerder bereikte Vitesse met Southampton nog een akkoord over een transfersom van 4 miljoen euro.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!