Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ron Vlaar definitief naar Aston Villa


1 augustus 2012 - Ron Vlaar verruilt Feyenoord definitief voor Aston Villa. De transfer wal al enige tijd aangekondigd maar nu zijn ook de laatste formaliteiten uitgewerkt.

Vlaar werd gisteren medisch gekeurd en tekende vandaag een driejarig contract. Feyenoord ontvangt 4 miljoen euro voor Vlaar. Het bedrag dat in de verbintenis van Vlaar was opgenomen als gelimiteerde transfersom. Aston Villa zal het bedrag in 1x overmaken aan Feyenoord.

Met het vertrek van Ron Vlaar is de laatste speler uit De Kuip vertrokken met een gelimiteerde transfersom. Feyenoord kan voor alle spelers die nu nog onder contract staan vragen wat ze willen. Dat was met Vlaar en eerder Karim El Ahmadi niet het geval.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!