Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax legt Sana voor drie jaar vast


1 augustus 2012 - Ajax heeft haar tweede versterking van het seizoen binnen. Na Lasse Schone die transfervrij overkwam van NEC is Tobias Sana nu de tweede speler die de gelederen komt versterken. De Zweedse buitenspeler komt voor 350.000 euro over van IFK Goteborg.

Sana had nog een contract tot het einde van dit kalenderjaar bij IFK Goteborg. In Amsterdam lag voor de 23-jarige aanvaller een driejarig contract klaar. Sana heeft een Zweedse moeder en een vader uit Burkino Faso. De speler heeft gekozen voor een interlandloopbaan voor Zweden.

"Ik ben er klaar voor. Als je naar Ajax kunt, ben je gek als je dat niet doet", aldus Sana eerder al in De Telegraaf. "Bij Ajax, in een betere competitie, wil ik de volgende stap in mijn carrière maken. Dat mijn idool Patrick Kluivert hier heeft gespeeld, maakt de transfer extra bijzonder. Als kleine jongen had ik mijn slaapkamer vol hangen met posters van Kluivert."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!