Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Guidetti welkom in Rotterdam te revalideren


1 augustus 2012 - Feyenoord hoopt nog altijd op de rentree van John Guidetti. De Rotterdammers hebben nu zelfs voorgesteld dat de jonge Zweedse aanvaller in Nederland komt revalideren van zijn zenuwblessure.

"Ik ben twee weken geleden nog op bezoek geweest bij Manchester City en heb daar uitgebreid gesproken met John", aldus de technisch directeur van Feyenoord, Martin van Geel in gesprek met Voetbal International. "Het is geen geheim dat wij John graag terugzien, we onderzoeken de mogelijkheden, maar zijn daarbij afhankelijk van wat City wil. En die club wil nog wachten, dus doen wij dat ook."

John Guidetti was een van de grote aanjagers achter het succes van afgelopen seizoen waar Feyenoord op een tweede plaats in de Eredivisie eindigde. De Zweedse aanvaller scoorde zelf 20 keer in 23 duels. Met zijn goals en speelstijl groeide de Zweed al snel uit tot een publiekslieveling van het Legioen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!