Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord en Ajax strijden om Mathijsen


2 augustus 2012 - Feyenoord en Ajax hebben beide concrete belangstelling om Joris Mathijsen terug naar de Eredivisie te halen, zo meldt het Algemeen Dagblad. De 82-voudig international zou transfervrij kunnen worden overgenomen van het Spaanse Malaga, die club zit financieel in zwaar weer.

Feyenoord heeft Mathijsen inmiddels officieel benaderd en is van plan op korte termijn de verdediger een meerjarig contract aan te bieden. Ajax houdt de situatie nauwlettend in de gaten en zien in Mathijsen een natuurlijk opvolger van Jan Vertonghen die deze zomer verkaste naar Tottenham Hotspur.

In Rotterdam-Zuid zal gehoopt moeten worden op de innige band tussen Mathijsen en technisch directeur Martin van Geel. Beide werkten eerder succesvol samen bij Willem II en AZ. Van Geel was zelfs aanwezig bij de bruiloft van de verdediger die na AZ jarenlang het shit van HSV droeg.

Bij Feyenoord zal Mathijsen vermoedelijk te maken krijgen met het salarisplafond dat is ingesteld. Ajax heeft financieel meer te besteden, ook in salarisopzicht. Daarnaast is Mathijsen bij Ajax verzekerd van Champions League-voetbal.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!