Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Spurs azen op Maarten Stekelenburg'


2 augustus 2012 - Maarten Stekelenburg is nadrukkelijk in beeld bij Tottenham Hotspur. De Spurs zijn op zoek naar een nieuwe doelman, de huidige eerste keeper Brad Friedel is al 41 jaar.

AS Roma nam Maarten Stekelenburg vorig jaar zomer voor 7 miljoen euro over van Ajax. In ItaliŽ kwam Stekelenburg moeilijk uit de verf. Zo pakte hij in de Serie A twee rode kaarten. AS Roma maakte een teleurstellend seizoen mee in de middenmoot van ItaliŽ. Vooraf waren er de ambities om de top in ItaliŽ echt aan te gaan vallen.

De zaakwaarnemer van Maarten Stekelenburg, Rob Jansen, in gesprek met De Telegraaf: "Er zijn meerdere clubs die zich voor Maarten hebben gemeld. We gaan die interesses bekijken. Er kunnen in de laatste weken van de transferperiode nog flinke transfers plaatshebben bij enkele grote clubs."

Volgens De Telegraaf heeft Spurs-manager Andrť Villas-Boas naast Maarten Stekelenburg nog een andere doelman op het oog. Stekelenburg en diens zaakwaarnemer Rob Jansen zijn daarvan op de hoogte. Het is onbekend wie de tweede kandidaat is. Ook is onbekend bij welke transfersom AS Roma wil meewerken aan een transfer.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!