Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Racing Genk denkt aan Jan Wuytens


2 augustus 2012 - Mario Been hoopt de selectie van Racing Genk te versterken met een verdediger uit de Eredivisie. In Belgische media worden Jan Wuytens (FC Utrecht) en Bram Nuytinck (NEC) met Genk in verband gebracht.

De 27-jarige Wuytens genoot zijn opleiding bij PSV. In Eindhoven redde de Belgische verdediger het niet. Bij Heracles Almelo maakte Wuytens zijn eerste stappen in het betaald voetbal. Na vier seizoenen volgde de logische overstap naar FC Utrecht. Wuytens gaat nu zijn vierde seizoen in de Domstad in en is mogelijk toe aan een nieuwe stap in zijn loopbaan.

Bram Nuytinck is aanvoerder van NEC en Jong Oranje. De verdediger werd al met een groot aantal clubs in verband gebracht. Het lijkt onlogisch dat Nuytinck de overstap naar Genk zal wagen. Ook is het de vraag of Genk financieel bij machte is het met NEC eens te worden.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!