Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vanavond drie clubs in actie in voorronde EL


2 augustus 2012 - De eerste wedstrijden in de derde voorronde van de Europa League staan vanavond op de rol. Voetbalfans hoeven niets te missen. Alle duels worden live uitgezonden op Eredivisie Live.

17.00 uur Anzhi - Vitesse
Al om 17.00 uur trappen Anzhi en Vitesse in Moskou af voor hun eerste wedstrijd. Het betekent een weerzien tussen Vitesse-coach Fred Rutten en zijn leermeester Guus Hiddink. Anzhi investeerde de afgelopen anderhalf jaar miljoenen en is op papier de grote favoriet. Namens als Eto'o, Zhirkov en Boussoufa verdienen hun geld in Dagestan. Voor Vitesse is het een voordeel dat de wedstrijd in Moskou moet worden gespeeld waardoor er voor Anzhi geen thuisvoordeel is. De UEFA acht het niet veilig in Dagestan.

Nieuwe leden ontvangen een bonus van maximaal 50 euro bij Unibet

19.30 uur SC Heerenveen - Rapid Boekarest
SC Heerenveen speelt vanavond haar eerste officiële wedstrijd van het seizoen. Voor Marco van Basten is het zijn eerste duel als trainer van SC Heerenveen. De Friezen zijn ondanks een belabberde voorbereiding op papier de grote favoriet. Het manco in de voorbereiding was vooral de doelgerichtheid. Interessante vraag is of Aissadi vanavond speelt. De aanvaller hoopt nog altijd op een transfer.

Wed nu op SC Heerenveen - Rapid Boekarest bij Unibet!

19.45 uur FC Twente - Mlada Boleslav
FC Twente treft na Santa Coloma en Inter Turku al weer de derde Europese tegenstander van het seizoen. Mlada Boleslav is de competitie in Tsjechie al begonnen maar kampt met een overvolle ziekenboeg. FC Twente is de grote favoriet maar zal wel de defensieve muur van Mlada Boleslav moeten slechten. In de punt van de aanval speelt Glynor Plet, Dmitry Bulykin kan eventueel als stormram worden ingezet. De Russische aanvaller wordt nog niet fit genoeg geacht voor een geheel duel.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!