Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'Ajax bood Janssen voor 1,8 miljoen aan bij Vitesse'


2 augustus 2012 - Vitesse heeft een voorstel van Ajax om Theo Janssen te over te nemen afgewezen, zo meldt Omroep Gelderland. Ajax bood de middenvelder voor een bedrag van 1,8 miljoen euro bij Vitesse aan.

Vitesse vindt de vraagprijs van Ajax voor de 31-jarige middenvelder 'te hoog' en heeft het aanbod dan ook naast zich neer gelegd. Het is onbekend of Vitesse in de tussentijd nog een tegenvoorstel heeft gedaan. Vitesse-trainer Fred Rutten is zeer gecharmeerd van Janssen en wil Janssen dan ook maar al te graag naar Arnhem halen.

Janssen staat zelf ook open voor een terugkeer naar de club waarvoor hij tien jaar speelde. De club ook uit zijn geboorteplaats Arnhem. Bij Ajax lijkt Janssen komend seizoen genoegen te moeten nemen met een plaats op de bank. Vurnon Anita, Siem de Jong en Christian Eriksen lijken het middenveld in Amsterdam te gaan vormen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!