Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Vitesse komt niet tot scoren en verliest


2 augustus 2012 - Vitesse zal nog vol aan de bak moeten om de playoffs van de Europa League te bereiken. Vandaag verloor de ploeg van Fred Rutten met 2-0 van Anzhi. De wedstrijd werd in Moskou gespeeld omdat de UEFA oordeelde dat het in Dagestan te gevaarlijk is.

Het was een strijd tussen Fred Rutten en zijn oude leermeester Guus Hiddink. Rutten werkte eerder aan de zijde van Hiddink bij PSV. Hiddink werd vandaag in Moskou geassisteerd door Ton du Chatinier en Zeljko Petrovic. Op het veld bij Anzhi stonden bekende namen als Samuel Eto'o en Mbark Boussoufa.

Vitesse liet zich van zijn beste kan zien. De ploeg kreeg voldoende kansen om in Rusland op voorsprong te komen. Jonthan Reis en Wilfried Bony hadden het vizier helaas niet op scherp. Frank van der Struijk was vlak voor rust nog het dichtstbij de openingstreffer. De verdediger kopte uit een corner met een kaats via de grond op de lat.

Ook na rust had Vitesse kansen. Bony was dichtbij de openingstreffer. Anzhi bleek effectiever te zijn. Na 63 minuten kwam de ploeg van Guus Hiddink op voorsprong. Het was Oleg Shatov die slecht uitverdedigen van Patrick van Aanholt genadeloos afstrafte. Nog geen tien minuten later viel de 2-0. Het was oud-Feyenoorder Fedor Smolov die eerst Piet Velthuizen uitspeelde en bijna vanaf de achterlijn de bal binnenschoot.

Vitesse ging nog op zoek naar de aansluitingstreffer. Het inbrengen van Mike Havenaar bracht niet het gewenste effect. Sterker nog, in de blessuretijd kwam Vitesse nog goed weg. Eto'o had twee hele grote kansen waarbij Van der Struijk er bij de eerste kans bij een hoge bal er volledig naast zat.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!