Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Filip Kostic kan Maaskant nog niet bekoren


2 augustus 2012 - FC Groningen trok deze zomer met grote verwachtingen Filip Kostic aan. Het Servische talent moest zijn landgenoot Dusan Tadic vergeten. Vooralsnog kan Kostic niet overtuigen en lijkt hij voorlopig met een plekje op de bank genoegen te moeten nemen.

"Het is geen geheim dat hij nog niet brengt wat ik ervan had verwacht", aldus trainer Robert Maaskant in gesprek met Voetbal International. "Aan mij is hij verkocht als beter dan Dusan Tadic. Dat kan natuurlijk nog komen, maar op dit moment zie ik het niet."

"Natuurlijk heeft het met leeftijd, de taalbarrière en gewenning te maken, maar ik ben niet tevreden over wat hij brengt", vervolgt Maaskant. De oefenmeester hoopt zelfs op aanvallende versterking, eerder sprak hij al de wens uit voor een linksbenige centrale verdediger. "Ik heb een wens voor beide posities, maar als ik moet kiezen ga ik voor een aanvaller."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!