Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

SC Heerenveen hoopt dat Aissadi blijft


2 augustus 2012 - Oussama Assaidi staat nog altijd onder contract bij SC Heerenveen. Daarmee is de buitenspeler de enige van de droomvoorhoede nog die in Friesland is achtergebleven. Bas Dost trok naar VfL Wolfsburg terwijl Luciano Narsingh naar PSV verkaste.

Zo ver had het voor Aissadi niet hoeven te komen, liet Heerenveen-voorzitter Robert Veenstra weten aan Eredivisie Live. Zo bereikte SC Heerenveen al een akkoord over de transfersom met Spartak Moskou en Galatasaray. Met beide clubs werd Assaidi het uiteindelijk zelf niet eens.

Veensta tegenover Eredivisie Live: "Blijkbaar is hij zelf niet rond gekomen met de clubs, daar kan ik niets over zeggen. Je weet niet wat er de komende maand nog gebeurt. Wat ons betreft mag hij van harte blijven, het is een parel om in je elftal te hebben. Liever zien we dat hij bijtekent, maar als hij dat niet wil dan blijft hij hier lekker een jaar spelen. Dan zien we wel weer."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |



Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!