Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

FC Twente wint met 2-0 van Mlada Boleslav


2 augustus 2012 - FC Twente maakte vanavond in de eigen Grolsch Veste geen fout. Tegen het Tsjechische Mlada Boleslav werd twee keer gescoord en de ploeg van Steve McClaren hoefde zelf geen doelpunt te incasseren. Dat geeft voldoende moed voor de return volgende week.

De thuisploeg startte furieus. FC Twente wilde al vroeg een voorsprong nemen mede omdat Mlada Boleslav vooraf al had aangekondigd zonder aanvallende intenties naar Enschede te komen. Tien minuten lang voerde FC Twente zeer diepe pressing uit. Kansen kwamen er ook, doelpunten helaas niet. Later in de eerste helft was Nacer Chadli nog het meest dichtbij. Een geplaatst schot eindigde echter op de lat.

Na rust bleef Glynor Plet in de kleedkamer achter en mocht Dmitry Bulykin zijn debuut in het FC Twente-shirt maken. Dat bleek een goede zet van Steve McClaren. De Russische aanvaller werd goed als aanspeelpunt bereikt. De entree van Bulykin zorgde ook voor nieuw elan in de ploeg. Na 52 minuten spelen opende Leroy Fer uit een corner de score.

Zes minuten na de 1-0 van Fer leek Bulykin de 2-0 aan te tekenen. De Russische aanvaller treuzelde te lang en de Tsjechische doelman kon nog redden. Nacer Chadli was in de rebound wel doeltreffend. Daarmee had FC Twente een marge van twee doelpunten te pakken. FC Twente kwam nog een keer goed weg maar aan de andere kant had de thuisploeg ook zelf nog voldoende kansen om tot scoren te komen. Het bleef bij 2-0.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!