Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Rutten mist hardheid bij spelers Vitesse


2 augustus 2012 - Fred Rutten kraakte een paar harde noten na de 2-0 nederlaag van Vitesse tegen FC Anzhi. "Spelers moeten leren in de hardheid te komen. Een aantal is dat niet gewend", doceerde de nieuwe trainer in gesprek met Omroep Gelderland.

"Je moet het meegemaakt hebben om te herkennen. Een aantal moet met pijn leren omgaan als ze er doorheen zitten. Zeker met de ambities van ons", sprak Rutten zonder specifiek namen te noemen.

Toch was Rutten ook positief. "We hadden controle, zowel offensief als defensief. Er had meer ingezeten, want we hebben een paar grote kansen gehad. Onze belangrijke uitgoal hadden we kunnen krijgen met bijvoorbeeld Reis en Bony. Ik heb dus een beetje een dubbel gevoel."

Rutten blijft strijdbaar en wil niets weten van uitschakeling. "Het zal niet makkelijk worden, maar dit team heeft thuis een heel goed gevoel en in ons stadion moeten we er gewoon vol voor gaan. Het verschil tussen de eerste en tweede helft was vandaag te groot. Dat zat hem ook in spelers die niet konden opbrengen wat ze voor rust wel deden. Je zag dat een paar jonge jongens vermoeid raakten. We zaten er gewoon doorheen in de eindfase."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Omroep Gelderland |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!