Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax schrikt van vraagprijs Armenteros


2 augustus 2012 - Ajax heeft zich bij Heracles Almelo gemeld voor Samuel Armenteros, diens zaakwaarnemer Rob Groener heeft de eerdere geruchten nu bevestigd. De Zweedse jeugdinternational heeft in Almelo nog een contract voro een seizoen.

Vooralsnog vindt Ajax de vraagprijs die Heracles heeft genoemd te hoog. Om die reden haakte Ajax eerder af voor Luciano Narsingh (SC Heerenveen, nu PSV). Het past in het nieuwe beleid van de Amsterdammers waarbij men niet langer bereid is miljoenen euro's voor een speler neer te tellen.

Ajax is op zoek naar een stand-in van Kolbeinn Sigthorsson. Armenteros zou in dat plaatje passen. Ajax heeft ook nog andere spelers op het oog die als tweede spits kunnen acteren.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!