Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Mathijsen wil driejarig contract bij Feyenoord


3 augustus 2012 - Joris Mathijsen voelt wel iets voor een terugkeer naar de Eredivisie met Feyenoord als meest waarschijnlijke volgende halte in zijn loopbaan, zo meldt De Telegraaf. Mathijsen zou graag een driejarig contract in Rotterdam-Zuid willen tekenen als die club hem een aanbieding kan doen die past bij zijn status als international.

Op dit moment verdient de international een vorstelijk salaris bij het Spaanse Malaga. De geldkraan werd inmiddels door de Arabische eigenaren van de club dichtgedraaid. De 32-jarige Mathijsen heeft al maanden salaris tegoed. Sterspeler Santi Cazorla week inmiddels uit naar Arsenal. Het is ook de verwachting dat Mathijsen van de payroll moet verdwijnen.

De verdediger zou bereid zijn financieel in te leveren om leiding te kunnen geven aaneen jonge ambitieuze ploeg. Trainer Ronald Koeman en technisch directeur Martin van Geel zijn op zoek naar een vervanger van Ron Vlaar. Feyenoord hoopt een routinier toe te voegen aan de selectie. Technisch directeur Van Geel werkte eerder met Mathijsen bij Willem II en AZ.

Mathijsen gelooft heilig in de ontwikkeling van het jonge Feyenoord, dat een sensationele ontwikkeling doormaakt. Mathijsen gelooft volgens De Telegraaf dat Feyenoord de komende jaren zelfs prijzen kan pakken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!