Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Krasnodar klopt bij Ajax aan voor Ozbiliz


3 augustus 2012 - Ajax lijkt Aras Ozbiliz deze zomer kwijt te raken aan het Russische Kuban Krasodar. De club heeft circa 2 miljoen euro voor de 22-jarige buitenspeler over. Daarnaast ligt er ook een lucratief contract voor de aanvaller klaar.

De voorzitter van Kuban Krasnodar is een ArmeniŽr. Ozbiliz koos onlangs voor een interlandloobpaan bij ArmeniŽ. Daarmee is de link snel gelegd. Ozbiliz kan in Rusland een veelvoud verdienen van wat hij nu in Amsterdam ontvangt. De buitenspeler heeft zowel een Nederlands als Armeens paspoort.

Ozbiliz hoeft ook komend seizoen niet te rekenen op veel speelminuten. Het afgelopen seizoen speelde de aanvaller 12 duels in de Eredivisie, hiervan waren er 10 basisplaatsen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!