Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax meldt zich voor Oussama Aissadi


3 augustus 2012 - Ajax heeft zich officieel bij SC Heerenveen gemeld voor Oussama Aissadi. De rappe buitenspeler ontbrak gisteren in de selectie van SC Heerenveen voor het Europa Leauge-duel met Dinamo Boekarest (4-0). Ajax deed nog geen officieel bod.

Aissadi zag deze zomer de droomvoorhoede van SC Heerenveen uit elkaar vallen. Zijn maatjes Bas Dost en Luciano Narsingh gingen aan de slag bij respectievelijk VfL Wolfsburg en PSV. Ook Aissadi had al kunnen vertrekken. SC Heerenveen bereikte een akkoord met Galatasaray en Spartak Moskou maar om verschillende redenen ging een transfer niet door.

Nu is het Ajax dat wil profiteren van Aissadi. De aanvaller heeft in Friesland nog een contract tot de zomer van 2013 en kan dan transfervrij de deur uit wandelen. Iets wat SC Heerenveen overigens geen probleem vindt. In dat geval beschikt Heerenveen nog een jaar over Aissadi.

Ajax is al langer op zoek naar een aanvallende versterking. Tervergeefs klopte het de voorbije periode aan bij SC Heerenveen (Luciano Narsingh) en Heracles Almelo (Samuel Armenteros). Ajax is niet langer bereid de hoofdprijs te betalen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!