Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC test Hongaars international


4 augustus 2012 - Roda JC Kerkrade heeft op dit moment de Hongaarse international Tamas Kadar op proef. De 22-jarige Kadar zit zonder club nadat zijn verbintenis bij Newcastle United afgelopen zomer afliep.

Kadar is inzetbaar als centrale verdediger en linksback. Roda JC is al langer op zoek naar defensieve versterking. Om die reden had Roda JC al eerder de Zweedse verdediger Mattias Bjärsmyr op proef en onderhandelt het met RKC Waalwijk over Cuco Martina.

Roda JC is Kadar vermoedelijk op het spoor gekomen door Krizstian Nemeth. De Limburgers legden onlangs de aanvaller vast. Nemeth is ene landgenoot van Kadar. In het verleden had Roda JC succes met Hongaarse spelers als Bodor en Bodnar.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!