Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

'AZ weigert eerste bod Anderlecht op Moisander'


4 augustus 2012 - AZ heeft een eerste bod van Anderlecht op Niklas Moisander afgewezen. Het bod werd door de club uit Alkmaar als 'niet serieus' bestempeld, zo meldt de Belgische krant Het Nieuwsblad.

Het is onbekend wat Anderlecht precies voor de aanvoerder van AZ heeft geboden. Volgens Het Nieuwsblad denkt AZ voor de Fins international aan een transfersom van 4 a 5 miljoen euro. Ook Ajax heeft nog altijd interesse in Moisander. In het verleden speelde Moisander in de jeugd van de Amsterdammers.

"Niklas zit in de wachtkamer", aldus Anderlecht-trainer John van den Brom in gesprek met Het Nieuwsblad. "Ik heb hem gesproken en zowel hij als ik willen bij Anderlecht opnieuw samenwerken zoals indertijd bij Ajax. De clubs zijn nu aan het onderhandelen en het is wachten op een telefoontje van mijnheer Van Holsbeeck om te zeggen dat er een akkoord is."

Moisander heeft bij AZ nog een contract tot de zomer van 2014. Door het vertrek van Rasmus Elm voor 6 miljoen euro naar CSKA Moskou hoeft AZ niet zo nodig nog spelers te verkopen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!