Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax wil Vurnon Anita belonen


4 augustus 2012 - Ajax wil een toekomst samen met Vurnon Anita. De 23-jarige middenvelder kan zijn contract onder sterk verbeterde voorwaarden verlengen. Anita heeft in Amsterdam nog een contract tot de zomer van 2014.

Met name Newcastle United heeft serieuze interesse in de controlerende middenvelder. Trainer Frank de Boer wil zijn controleur echter niet laten gaan nadat hij eerder al moest instemmen met een vertrek van Jan Vertonghen naar Tottenham Hotspur. Anita kan nu een sterk verbeterd contract tekenen waarmee hij tot de topverdieners in de Amsterdam ArenA gaat behoren.

Anita is onder Frank de Boer uitgegroeid tot een vaste waarde. De middenvelder speelde een grote rol in de revival van afgelopen seizoen. Ajax kroonde zich na een sterke serie na de winterstop als kampioen van Nederland.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!