Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord mag blijven hopen op Mathijsen


5 augustus 2012 - Feyenoord mag serieus hopen op de komst van Joris Mathijsen. Malaga liet vandaag een tweede speler vertrekken om financieel orde op zaken te stellen. Na Santi Cazorla (Arsenal) trekt aanvaller Jose Salomon Rondon naar Rubin Kazan

Bijna twee jaar geleden werd Malaga overgenomen door Sheik Abdullah Bin Nasser Al-Thani. De start was bemoedigend en vele spelers maakten de overstap naar Malaga. Malaga behaalde zelfs een ticket voor de vooronde van de Champions League. Enige tijd geleden is de geldkraan echter dichtgedraaid. De spelers wachten al maanden op salaris.

Een aantal spelers kiest nu eieren voor hun geld. Voor ruim twintig miljoen vertrok Santi Cazarola eerder deze week bij de club uit Andalusië. Hij leek zeker niet de laatste te worden. Vandaag werd bekend dat Rondon kiest voor een lucratief contract in Rusland bij Rubin Kazan. Ook Tottenham Hotspur had interesse in de aanvaller uit Venuzuela. De 23-jarige aanvaller tekende in Rusland een vierjarig contract.

De exodus bij Malaga lijkt door te zetten. Feyenoord hoopt international Joris Mathijsen transfervrij te kunnen overnemen van Malaga. Het is op dit moment onbekend of Malaga openstaat voor ene transfervrij vertrek van Mathijsen. Ook Ajax zou interesse in Mathijsen hebben.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!