Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Frank de Boer: 'Ajax wil zich nog versterken'


5 augustus 2012 - Frank de Boer heeft op de website van Ajax laten weten dat zijn club op de transfermarkt nog niet klaar is. Daarbij denkt hij vooral aan ervaring voor de defensie en extra mogelijkheden in offensief opzicht.

De Boer tegenover Ajax.nl: "We kijken heel nauwkeurig. Als we denken dat een speler topploeg waardig is, dan zullen we hem aantrekken. Maar het kan ook afhangen van andere dingen. Achterin zijn we erg jong. Daar mag wat ervaring bij. We hebben Tobias Sana gehaald, maar misschien komt er nog een links- of rechtsbuiten bij. Misschien ook nog een spits. Maar daarbij hangt alles af van hoe Kolbeinn (Sigthórsson, red.) zich ontwikkelt. Als je honderd procent zeker weet dat hij veel wedstrijden kan spelen, is een aankoop minder nodig. Maar stel dat hij geblesseerd raakt, dan kunnen we een extra spits gebruiken."

De oefenmeester zal aan de vooravond van het nieuwe seizoen ook spelers teleur moeten stellen. "Ik wil een bepaald aantal jongens in mijn selectie hebben. Sommige spelers beschouwen het als een degradatie om bij Jong Ajax verder te gaan of om verhuurd te worden. Dat hoeft natuurlijk helemaal niet zo te zijn. Je kunt alles wat je hier, bij de A-selectie, meemaakt ook zien als bonus. Nu komt het voor de afvallers neer op veel wedstrijden spelen, je goed ontwikkelen en dicht bij het eerste blijven. Dat kan lastig of moeilijk zijn voor sommige jongens. Ik heb wel een selectie in mijn hoofd. Maar je maakt die keuzes niet alleen. Er is overleg met Marc Overmars en Dennis Bergkamp. Zelf vind ik het ook lastig om jongens teleur te stellen. Maar je leert ermee omgaan. Ondanks de goede band die je met iemand kunt hebben, moet je het ook zakelijk bekijken."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!