Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC vindt tijdelijke hoofdpsonsor


5 augustus 2012 - NEC heeft een nieuwe (tijdelijke) hoofdsponsor gevonden. Het gaat om IT-bedrijf Scholten Awater die in ieder geval de eerste acht competitieduels en het bekerduel tegen Feyenoord op de shirts van NEC zal prijken.

Bart van Ingen, commercieel directeur van NEC: "Scholten Awater is een prachtige hoofdsponsor voor NEC. We zijn er trots op dat een succesvol Nijmeegs bedrijf met landelijke uitstraling kiest voor NEC om meer bekendheid aan haar naam te geven. Scholten Awater groeit al jaren op rij als IT-hardware dienstverlener en wij hopen deze groei nog meer te versnellen door de activatie van het merk via het wedstrijdshirt van NEC."

De commercieel directeur vervolgt: "Wij kiezen gezamenlijk voor een tijdelijke overeenkomst, kijkende naar de hernieuwde kennismaking en het feit dat Scholten Awater gevoel wil krijgen bij de club en de resultaten van deze samenwerking. Ik ben er van overtuigd dat zij dit onder andere via het shirt van NEC gaan bereiken. Zij passen als bedrijf uitstekend bij de uitstraling van NEC. We zijn erg blij met het partnership en zullen er alles aan doen om er een prettige en succesvolle samenwerking van te maken, die verder gaat dan het aantal afgesproken wedstrijden", zo besloot Van Ingen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!