Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Armenteros hoopt op doorgaan Ajax-transfer


6 augustus 2012 - Samuel Armenteros heeft zijn zinnen gezet op een vertrek naar Ajax. De aanvaller van Heracles Almelo en Zweden Onder 21 hoopt dan ook dat zijn club het met Ajax eens zal worden over de transfersom.

Armenteros in gesprek met De Telegraaf: "Ik heb hier drie mooie jaren gehad en heb alles aan Heracles te danken. Ik ben nu 22 jaar oud en heb twee volle seizoenen als basisspeler achter de rug. Ik wil me graag verder ontwikkelen. Ajax is een stap omhoog. Ze zijn kampioen geworden en spelen Champions League. We worden allemaal geboren als mensen en net als ieder ander wil ik de top bereiken."

"Heracles weet vast wel wat ze voor me kunnen vragen. Maar als ze me nu verkopen, houden ze er nog wat aan over. Volgend seizoen loop ik gratis de deur uit", aldus Armenteros die in Almelo nog een contract tot het einde van het seizoen heeft. Ajax deed eerder al een bod op Armenteros dat met Heracles werd beantwoord met een tegenbod. Ajax houdt vast aan haar eerste bod en wenst niet te onderhandelen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!