Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC onderhandelt met Tamas Kadar


6 augustus 2012 - Roda JC heeft de onderhandelingen met Tamas Kadar gestart. De club uit Kerkrade hoopt de Hongaars international voor meerdere seizoenen te contracteren. Kadar stond de afgelopen jaren onder contract bij Newcastle United waar zijn verbintenis ten einde liep.

De 22-jarige Kadar was de afgelopen dagen al op proef in het Parkstad Limburg Stadion. De linksbenige verdediger maakte daarbij indruk op de technische staf van de Limburgers. Roda JC had gehoopt Kadar ook te kunnen testen in een vriendschappelijk duel tegen Bayer Leverkusen, op last van de loco-burgemeester werd de wedstrijd echter afgelast.

Roda JC hoopt volgens Dagblad De Limburger ook nog op de komst van Cuco Martina. Eerder gaf RKC Waalwijk nog te kennen de 22-jarige verdediger niet kwijt te willen.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!