Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Moisander geeft transfer naar Anderlecht op


6 augustus 2012 - Niklas Moisander kan een transfer naar Anderlecht (voorlopig) vergeten. Door het mislopen van de Suarez-miljoenen van CSKA Moskou kan Anderlecht geen zaken doen op de transfermarkt.

De Finse international in gesprek met De Telegraaf: "Een vertrek wordt moeilijk. Ik heb de hoop nog niet helemaal opgegeven, maar de realiteit is dat Anderlecht het geld niet heeft. Er is een hoop met me gebeurd en dan is het moeilijk je te concentreren. Dat moet beter. Ik moet een knop omzetten en dat wordt lastig zolang er geen duidelijkheid is. Want ik hoopte eigenlijk om snel naar Brussel te vertrekken en dan vraagt het mentaal veel van je. Maar ik denk dat ik er zondag wel klaar voor ben."

Eerder werd Moisander vorig seizoen in verband gebracht met PSV. Deze zomer werd Ajax nog in verband gebracht met de AZ-captain. Moisander: "Ik word er een beetje moe van. Anderlecht heeft tenminste nog een bod gedaan, maar dat was kennelijk niet hoog genoeg."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!