Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

NEC legt Khalid Sinouh vast


6 augustus 2012 - Khalid Sinouh vervolgt zijn loopbaan met in ieder geval nog een seizoen. De 37-jarige doelman sluit aan bij NEC in de rol van reservedoelman. Een rol die hij het afgelopen seizoen al vervulde bij PSV.

De voormalig keeper van Haarlem, RKC, AZ en FC Utrecht zat sinds deze zomer zonder club. NEC was op zoek naar een ervaren stand-in achter Gabor Babos. De selectie telde naast Babos nog slechts 1 extra keeper, namelijk de jonge Joshua Smits. Alex Pastoor wilde dan ook graag een extra keeper verwelkomen. Afgelopen zomer werd er afscheid genomen van Marco van Duijn en Cees Paauwe.

Technisch directeur Carlos Aalbers op de website van NEC: "Met Khalid Sinouh halen we een ervaren tweede keeper in huis, die zowel in deze rol maar zeker ook vanuit zijn jarenlange ervaring, een kwaliteitsimpuls is voor de selectie van NEC."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!