Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Buttner wil contract bij Vitesse laten ontbinden


6 augustus 2012 - Het lijkt nooit meer goed te komen tussen Vitesse en Alexander Buttner. De linksback heeft zijn zinnen gezet op een transfer en werd na het afketsen van zijn overgang naar Southampton teruggezet naar de beloften. Buttner startte een arbitragezaak met een wel heel bijzondere eis.

Aanvankelijk eiste Alexander Büttner een terugkeer in de selectie van Fred Rutten, het liefst in combinatie met een realistische vraagprijs. Nu zou de 23-jarige verdediger aan de arbitragecommissie vragen om zijn contract in Arnhem te laten ontbinden, dat bevestigde zijn zaakwaarnemer Aleksandar Bursca in gesprek met De Gelderlander.

"De werkrelatie met Vitesse is verstoord", stelt Bursac in De Gelderlander. "Er rest ons geen andere keuze." Morgen (dinsdag) om 19.30 uur komen de betrokken partijen bijeen in Zeist. Vitesse heeft gevraagd de zaak besloten te houden. Alexander Buttner nog een contract in Arnhem tot volgend jaar zomer. Vitesse werd het zoals gezegd eerder eens met Southampton, toch ketste een transfer nog af.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!