Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Krasnodar eens over Ozbiliz


6 augustus 2012 - Ajax staat op het punt om afscheid te nemen van Aras Ozbiliz. De aanvaller, gisteren nog basisspeler in het duel om de Johan Cruijff Schaal, vertrekt naar Kuban Krasnobar.

Er ligt voor de 22-jarige aanvaller een zeer lucratief contract klaar in Rusland. Naast de Nederlandse nationaliteit heeft Ozbiliz ook een Armeens paspoort. Voor dat land maakte hij onlangs zijn debuut in het nationale elftal. Kuban Krasnodar heeft een Armeense eigenaar en zo is makkelijk te verklaren hoe de club bij Ozbiliz uitkwam.

In Amsterdam brak Ozbiliz nog niet door. Ajax en Krasnodar zijn het al eens geworden over een transfersom van 1 miljoen euro. Ozbiliz moet het samen met zijn zaakwaarnemer nog wel met de Russen eens worden. Daar worden echter geen problemen verwacht. Ozbiliz kan een meerjarig contract tekenen.

Eerder nam Ajax deze zomer al afscheid van Jan Vertonghen, Mounir El Hamdaoui, Dmitri Boelikin, Nicolas Lodeiro, André Ooijer, Dario Cvitanich en Nicolas Lodeiro. Daar tegenover stond de komst van Lasse Schöne (transfervrij over van NEC) en Tobias Sana (350.000 euro van IFK Goteborg)

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!