Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Koeman heeft goede hoop op komst Mathijsen


6 augustus 2012 - Ronald Koeman heeft goede hoop op de komst van Joris Mathijsen, dat verklaarde de trainer van Feyenoord tijdens de persconferentie voor het duel van morgenavond tegen Dinamo Kiev.

'Ik wil hem er heel graag bij hebben en ik heb goede hoop dat hij naar Feyenoord komt,' aldus Koeman over Mathijsen op de persconferentie voorafgaand aan feyenoord - Dinamo Kiev. De oefenmeester denkt niet dat een eventuele komst van Mathijsen de ontwikkeling van zijn jonge verdedigers zal tegenhouden. Sterker nog, die zullen er veel van opsteken. Koeman: 'Mathijssen kan de ontwikkeling van spelers als De Vrij en Martins Indi versnellen.'

Joris Mathijsen staat nog een seizoen onder contract bij het Spaanse Malaga. De Arabische eigenaar heeft de geldkraan echter dichtgedraaid en spelers wachten al maanden op salaris. Spelers als Cazorla en Rondon hebben al eieren voor hun geld gekozen en lieten zich verkopen aan respectievelijk Arsenal en Rubin Kazan. Feyenoord hoopt Mathijsen transfervirj aan te kunnen trekken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!