Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Heerenveen meldt zich voor Wildschut


7 augustus 2012 - Het heeft er steeds meer weg van dat Oussama Assaidi vertrekt bij SC Heerenveen. Anders is het niet te verklaren waarom de Friezen zich officieel bij VVV Venlo hebben gemeld voor Yanic Wildschut.

De twintigjarige aanvaller lijkt wel trek te hebben in een transfer naar de subtop van de Eredivisie. SC Heerenveen kan de snelheid van Wildschut goed gebruiken. Wildschut was afgelopen seizoen een van de lichtpuntjes in Venlo, VVV nam de aanvaller vorig jaar zomer over van PEC Zwolle.

Ondertussen is SC Heerenveen hard op weg om financieel weer gezond te worden. Directeur Robert Veenstra in gepsrek met De Telegraaf. "Het seizoen dat wij begonnen, stonden we elfde en leden we twintig miljoen verlies. Voor komend seizoen denken we op de nullijn uit te komen." Afgelopen seizoen leed SC Heerenveen nog 600.000 euro verlies.

"Het was een enorme klus. Dat is gepaard gegaan met persoonlijke drama’s, maar de continuïteit van de club is gewaarborgd. We hebben de opgaande lijn aardig te pakken," aldus de directeur.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!