Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ozbiliz akkoord met Kuban Krasnodar


7 augustus 2012 - Aras Ozbiliz heeft een persoonlijk akkoord bereikt met Kuban Krasnodar. Alleen een medische keuring kan de 22-jarige buitenspeler nog weerhouden van een transfer naar Rusland.

Voor Ozbiliz lag in Rusland een vierjarig contract klaar. Ajax was het eerder al eens geworden met de huidige nummer dertien van Rusland. Ajax ontvangt een bedrag van circa 1 miljoen euro van Kuban Krasnodar. In Amsterdam had Ozbiliz nog een contract tot de zomer van 2014.

Ozbiliz werd geboren in Turkije maar groeide op in Nederland. De aanvaller beschikt zowel over de Nederlandse als Armeense nationaliteit. Onlangs maakte hij zijn debuut voor Armenië. Ozbiliz viel in dat duel op bij Kuban Krasnodar dat een Armeense eigenaar heeft.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!