Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ook PSV en Engelse club azen op Martina


7 augustus 2012 - Roda JC is opeens niet de enige club die belangstelling heeft in Cuco Martina. Naast de Limburgers hebben nu ook PSV en een nog onbekende club uit de Engelse Premier League belangstelling. Beide clubs zouden op het punt staan ook een bod op de verdediger van RKC uit te brengen.

Afgelopen weekend was technisch directeur Marcel Brands persoonlijk aanwezig bij een duel van RKC Waalwijk om Martina live aan het werk te zien, zo meldt het Algemeen Dagblad. RKC Waalwijk en Roda JC zijn nog altijd in gesprek over een transfer van de 22-jarige verdediger maar tot een akkoord kwam het nog niet.

Mogelijk dat PSV zich officieel meld voor Martina wanneer het er zelf in slaagt om Stanislav Manolev te verkopen. De Bulgaars international staat in de belangsteling van een Russische club.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!