Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Feyenoord bijna rond met Malaga en Mathijsen


7 augustus 2012 - Feyenoord lijkt binnenkort Joris Mathijsen te kunnen vermelden. Zowel het Algemeen Dagblad als Voetbal International stellen dat een deal tussen Feyenoord en de international dichtbij is.

Mathijsen heeft zijn zinnen gezet op een vertrek bij Malaga nu daar een leegloop dreigt. De Arabische eigenaar besloot onlangs de geldkraan dicht te draaien en dat heeft zijn consequenties. Feyenoord en Malaga spraken maandag al met elkaar om te praten over een eventuele transfer. Feyenoord zou bereid zijn een kleine transfersom op te hoesten.

De linksbenige verdediger kan in Rotterdam-Zuid voor 2 of 3 jaar tekenen. Technisch directeur Martin van Geel stelde dat Feyenoord geen risicio's zal nemen. "We doen er alles aan om hem te halen. Inhoudelijk ga ik niet op de voorwaarden in, maar als we al een afkoopsom betalen is het een geringe en past die binnen onze financiële grenzen. Laat ik nog een keer duidelijk zijn: risico's neemt Feyenoord niet meer."

De technisch directeur is van mening dat Mathijsen goed in De Kuip zal passen. "Onze selectie is nu gewoon te jong, daarom zou Joris ontzettend welkom zijn. Niet alleen neemt hij die ervaring mee, hij past qua karakter en persoonlijkheid ook nog eens bij Feyenoord."

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!