Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Roda JC versterkt zich met Kadar


7 augustus 2012 - Roda JC heeft zich versterkt met Tamas Kadar. De Hongaars international was al enige tijd op proef in Kerkrade. Kadar zat zonder club nadat zijn verbintenis bij Newcastle United deze zomer afliep. Roda JC kon de verdediger zodoende transfervrij overnemen.

De 22-jarige Kadar die zowel linksback als in het centrum kan spelen tekende in Kerkrade een tweejarig contract. De club uit Kerkrade heeft de optie voor een derde seizoen. Voor Roda JC is het de tweede Hongaarse international die het deze zomer aantrekt. Eerder werd Krisztian Nemeth van Olympiakos aangetrokken. Nemeth speelde het afgelopen seizoen op huurbasis bij RKC Waalwijk.

Technisch Directeur Gerard Wielaert: "Wij zijn verheugd dat wij, kort voor de start van de competitie, Tamás hebben kunnen contracteren als linker centrale verdediger. Mede gezien zijn leeftijd van 22 jaar is het een speler met een mooie toekomst voor zich, waar wij als Roda JC nog veel plezier aan zullen beleven. "

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!