Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Scorend vermogen breekt Feyenoord op


7 augustus 2012 - Feyenoord is er niet in geslaagd de laatste voorronde van de Champions League te bereiken. Vandaag kregen een handvol 100% kansen maar kwam niet tot scoren. Diep in blessuretijd ging Dinamo Kiev zelfs nog aan de haal met de overwining: 0-1.

Vooral in de eerste helft speelde Feyenoord bijzonder goed. Onder aanvoerder van Stefan de Vrij en Jordy Clasie werd duidelijk Feyenoord's wil doorgedrukt. Ruben Schaken was van buiten de zestien al snel gevaarlijk. Kiev-doelman Koval redde met zijn vingertoppen en zag de bal via de paal uit gaan. Niet veel later redde Koval opnieuw, ditmaal kon Schaken vrij inkoppen op aangeven van de opgekomen Janmaat.

De grootste kans van Feyenoord in de eerste helft kwam op naam van Sekou Cisse. Een te korte ingooi van linksback Popov op zijn eigen doelman werd door de Ivoriaanse aanvaller onderschept. Cisse ging alleen door op Koval en kon de bal ook nog terugleggen op Schaken. De Afrikaan twijfelde en zou uiteindelijk niet eens een schot op doel produceren. Ook Dinamo Kiev was gevaarlijk. Tot twee keer doe redde Erwin Mulder goed.

Ook na rust was de grootste kans er voor Feyenoord. Op aangeven van invaller Jerson Cabral was het Lex Immers die in de vijf meter uit de lucht kon aanhalen. Immers schoot snoeihard op goal maar zijn inzet kwam ook recht op Koval af. Feyenoord bleef tevergeefs zoeken op de bevrijdende en waarschijnlijk beslissende 1-0. Diep in blessuretijd ging Dinamo Kiev echter aan de haal met de winst. Het was Brown die scoorde.

Feyenoord stroomt nu in bij de playoffs van de Europa League. Zaterdag is de loting.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!