Welkom gast, op dit moment bent u niet ingelogd. (Klik hier om in te loggen)(Ik heb nog geen account)

Ajax en Heerenveen eens over Assaidi


8 augustus 2012 - Ajax lijkt zich te versterken met Oussama Assaidi. Ajax en SC Heerenveen hebben mondelinge overeenstemming bereikt over de transfersom van de 23-jarige aanvaller. Assaidi had in Friesland nog een contract tot de zomer van 2013.

"Ik heb een kop koffie gedronken met Marc Overmars, maar afgesproken niet inhoudelijk op het gesprek in te gaan", aldus technisch directeur Johan Hansma van SC Heerenveen in gesprek met De Telegraaf. Ajax zal het nu financieel eens moeten worden met de buitenspeler zelf.

Afgelopen weekend was Assaidi nog op uitnodiging van Luciano Narsingh een opvallende verschijning in de Amsterdam ArenA voor het duel om de Johan Cruijff Schaal tussen Ajax en PSV. Directeur voetbalzaken Marc Overmars zat inmiddels al om de tafel met Mino Raiola over een transfer.

SC Heerenveen zet een extra pressiemiddel in. De Friezen hebben aangekondigd Assaidi mee te nemen voor naar Boekarest voor het Europa League-duel tegen Dinamo Boekarest. Ajax zal dus haast moeten maken.

Voeg dit artikel toe aan NUjij.nlVoeg dit artikel toe aan MSN ReporterVoeg dit artikel toe aan ekudos.nlVoeg dit artikel toe aan Digg.comVoeg dit artikel toe aan je Google Bookmarks

Link | Bron: Voetbalplus.nl |Er zijn geen reacties!

Er zijn nog geen reacties op dit bericht!

De beheerder van dit nieuwssysteem heeft ervoor gekozen om niet geregistreerde gebruikers geen mogelijkheid te geven om te reageren. Helaas!